Nu börjar vi bli stora <3.

Nu börjar det närma sig dagen då valparna som tidigast kan flytta hemifrån. De små korvarna börjar nu bli stora korvar som vill få ut mer av världen än bara våran valplya. De är nu små följsamma varelser som gärna upptäcker världen vid en glad valpägares fötter =). De är riktigt glada och spudlande och allt nytt är världens roligaste sak. Ett ben, en kartong, ullsockor ja nästan vad som helst. Ska bli toppen att få följa dessa små sprallpaket genom livet. Extra roligt att en av valparna hamnar hos en "gammal" valpköpare som nu också ska bli fodervärd. Söta Buick Invicta stannar inom familjen och förhoppningsvis hjälper hon till med kommande generationer av StopnStare hundar.
 
Vackra killen Buick Skylark "Skye" söker fortfarande det perfekta hemmet, jo visst är man petig ;-). 
Han är en riktigt lovande liten kille som gärna får komma till någon som är sugen på att prova att ställa ut. Alternativt i Stockholm med omnejd så att jag kanske kan få äran att ställa ut honom själv. Det är absolut inget krav, det bästa hemmet är ett hem där det klickar mellan hunden, valpköpare och uppfödare. Han är ingen blyger men ser gärna över situationer innan han springer in i dom. Han har ögon som verkligen ser in i en och värderar vem man är. Han är en mysboll och vill gärna vara i knäet och har enorma pusskunskaper. Hemmet han söker ska vara ett aktivt hem där det finns tid för honom som hund. Ett hem där han får ta plats och fortsätta vara precis så kärleksfull som han är idag. 
 
Känner du att han kan vara något för dig så hör gärna av dig!  Mail: stopnstare@hotmail.se eller via telefon: 0737-36 33 53. Jag säljer inga valpar utan minst ett besök. Skickar du ett mail så beskriv vem du är och vilken typ utav hem du kan erbjuda. Berätta gärna om varför du vill ha just en Staffordshire bullterrier samt vad du vill med ditt hundägarskap. Jag är den uppfödare som förutsätter att man vill ha en vidare kontakt samt att man vill komma på träffar och hålla mig uppdaterad genom hela hundens liv. Jag finns här för frågor stora som små och stöd i allt vad man kan tänka sig. Att köpa valp från mig innebär att man vill ha en engagerad uppfödare och att man letar efter någon som lagt ner jobb, tid och energi på sina valpar. Väl mött!
 
                                                           Buick Skylark
 
Här kommer också en bild-kavalkad från dagens röj på gräsmattan =).
Yen arbetskollega men också uppfödarkollega kom förbi för en valptitt!
Blev inga stillbilder direkt...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det var allt!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hemma på vår gata där vi bor...

Nu var det ett tag sedan uppdatering!
Valparna är nu utomhus mest hela dagen, det är ju så härligt väder. Man kan knappt förstå att det är September. Valparna älskar att vara ute och det är en bra start för miljöträningen. Det kommer lagom med bilar, barn, andra hundar, människor, folk som spelar fotboll och annat skoj. Jag har ju själv inte så mycket ljud för mig så det är toppen att de får höra massor av olika vardagsljud tycker jag.
I veckan har jag bjudit in flera hundar av olika storlek så att valparna ska få träffa lite flera fyrbeningar än familjen. Det brukar alltid vara spännande att se hur de reagerar =). Det kommer även lite barn, alltid bra då de rör sig annorlunda än vuxna och ibland låter lite mera ;-). Så här hemma pågår det miljöträning för hela slanten!
 
Kan inte riktigt förstå att det bara är ca 2 v kvar innan de är redo att flytta hemifrån <3. Tiden går så fort och valparna är så mysiga. Ska bli väldigt spännande att se vilka individer det blir av dessa små pansarvagnar. Hittills är jag oerhört nöjd med hur de utvecklas.
 
Nog ordat här kommer en liten bildkavalkad!
 
När de är ute så har man gott om tid att städa valplådan, det är INTE så här den ser ut när jag vaknar på mornarna =).
 
Det gäller att stå brett med fötterna på jorden när det är matningsdags.
 
Söta Lemmy på bushumör.
 
Skye tror han är en höna och ruvar boll.
 
Kakan har hittat något fantastiskt som hon gärna behåller för sig själv.
 
Man måste smyga lite på fotografen också!
 
Skye visar vart dörren är: -Här, det är här man kommer in och ut!
 
Mamma mos-tvättar Lemmy <3.
 
Mycket tuggande blir det i en valps dagbok.
 
Lemmy tuggar rep, bollen på repet fick mamma nöjjet att strimla =).
 
Skye visar luftakrobatik!
 
Sluta fota och börja busa uppmanar Vicki.
 
Redy for my closeup, säger Lemmy.
 
I det där hörnet händer något oerhört spännande för dagen tydligen!
 
Vicki råkar också ut för den dagliga tvätten =).
 
Vissa visar sig från sina bästa sidor....
 
Allt går att leka med så även en papperspåse! Kakan in action.
 
Kakan laddar för ett anfall...
 
Vicki sitter still, hör och häpna!
 
Skye visar sina pusskunskaper <3.
 
Dags för vila säger Lemmy.
 
Det var allt för den här gången, ska inte dröja lika längre tills nästa bildbomb, jag lovar ;-).
 
 

RSS 2.0