Höst = Skördetid

NU längtar jag mest till på tisdag då jag ska på första träffen på hundinstruktörsutbildningen. Ska bli så himla roligt. Hoppas att det är som jag har tänkt mig och att där finns en massa kuliga människor att byta tankar och åsikter och lära sig en massa av. Jag tänker ge gärnet med det här och suga i mig all information.
Tack till Micke och Bettan (björnes föräldrar) som lånade ut pengar till mig!

Annars ligger det två däckade karlar i min lägenhet, vet att det var lite ljust ute när de kom hem i natt. =) Vi får väl se när de orkar röra sig igen. Försökte få B att stänga av sin ringande telefon HELT utan framgång nyss. Jag får väl äta frukost och ta en repa men hundarna så får vi väl omvärdera situationen. Idag ska vi till B´s pappa som har fyllt år och sedan ska vi på buggkursen i kväll.

Pratade med Pappa som hade varit och dansat i torsdags då inte vi kunde för B kom hem sjuk, han var helt lyrisk. Tord vår danslärare hade tydligen blivit jätte glad över att få återse dem på hans kurs och frågade genast vart hans döttrar var. Han kramde även om dom och mindes namn och alltihopa. En underbart rolig karl den där Tord! Det hade varit helt okej sa pappa att dansa även om det var förra hösten vi gick senaste kursen. Det kändes skönt att höra. Ska bli superkul ikväll.

Fick ett ur mysigt mail i går av Carro som köpt en skrynklis katt flicka, blir så arg för att vi inte hinner ses oftare så man får ta del av sådan värdefull information via mailen. Nu bara måste vi ju dit och björne ska få träffa och klappa sin allra första Sphynx katt. Carro jag kommer snart!

Ja jag e ju inget fan av hösten direkt även om den kan vara rätt mysig. Avskyr ju vintern och nu vet man vad man har framför sig. Däremot älskar jag ju pyssel och fix och i skördetid finns det massor utav sådant.
Delger mig av mina projekt:


Ättiskgurka/Pressgurka: mums så gott! notera svampen på torkning i bakgrunden.En tur i skogen i gottröra med arbetskollegorna genererade så galet mkt svamp!
Höstkantareller, Trattkantareller och svart trumpetsvamp blev skördat.
I korgen ligger röda vinbär som nu finns i frysen.Alla trattkantareller ligger nu i frysen förstekta i smör i små portionspaket.
Tog lite tid att rensa.....


Björne kallade mig mini Leila och fick tillbaka med samma mynt och blev mini Ernst då han gjorde denna persiko-inläggning med ingefära.


Svampen som torkar på bordet fick sedan sällskap av äppelskivor på tork. Mums i vinter.


Gjorde även en grymt god äppelpaj häromdagen, är ju så gott alltså!
Med en massa härlig vaniljsås till.
Nu gäller det bara att komma i håg att ta fram svampen och rota efter kalasiga svamprecept.
Har du någe bra så dela gärna med dig!
Kramar Camilla!

Staffeträffar i augusti

Aloha!
Jag har som vanligt lyckats hitta ett litet snorvirus som vägrar checka ut. De väggar jag har kvar att klättra på hemma är få och filmerna som jag inte sett tycker jag synd om.
Ikväll börjar jag dock att jobba igen och i väntan på det så har jag bakat cocostoppar spetsade med rom, kanske gör det jobbet extra kul?
Försökte ta en bild men kameran har strejkat.
Saknar mina vänner känns som om det var en evighet sedan jag såg någon. När Cilla skickade sms och kollade om jag skulle komma till hundträningen igår skrek jag ut min ilska över nejden, hade gärna kommit och hoppas ni hade det askalas! Två staffeträffar har förgyllt min tillvaro i augusti. Nu börjar snart Björne på valpkurs med Zitra, buggen drar igång igen nästa vecka och jag börjar min utbildning till hundinstruktör alldeles snart!! Mycket i sept.

I helgen blir det troligtvis svampplock med några jobbarkompisar så jag hoppas mr snor håller sig borta och att vädret är dugligt. Vad har man på sig när man plockar svamp? Jag har gummistövlar men de är så himla stora?! Mjukisbrallor? Jag kommer se ut som ett miffo, man kan ju hoppas jag hittar någon svamp iaf.
Sedan blir det svampsås och kantarellmackor för hela slanten. Fnular på om båda hundarna ska med, måste kolla hur länge vi ska gå om lillprållan orkar det.

Zitra får mig att skratta nästan varje dag, hon är för härlig. Ni vet ragdollkatterna ska man ju kunna göra lite vad man vill med och de ska bara "hänga" i ens famn, så är Zitra, som en gummihund. Man kan snurra henne, knuffa till henne och hon gör saltomortaler, (stavning?) sedan hugger hon som en piraja efter ALLT inte bara händerna om man busar utan rätt i ryggen eller låret nafsar hon. Man kan inte annat än att skratta när hon blir sådär galen.

Stora skuggan is the place to be, underbara områdena att knata i och ett über mysigt fik.
Klart för start!Lite staffe LOVE


Jag vill gå HITÅT......snälla


Zitra med sin syrra Nova, hoppla pålle HOPPPLA


Zitra i valphögen! Zitra, Vanilla och Pixie


Zitra blev helt kär i sin plastbrorsa (samma mamma) Diesel en stilig herre.


Det är inte bara jag som låter min hund sitta så här: här är Johan med sin söta tik Alva.


Två betande kor, Zitra och DieselEn underbar bild på en trött Vanilla.


När vi kom var det dags för mina hundars i-landsproblem. Då jag hade inhandlat en massa nya leksaker skulle det väljas förste man till itu-slitning


Än idag samlar jag ludd!Puss och Kram på er alla, hoppas vi ses snart!

RSS 2.0