Hjärt- ultraljudade hundar!

Hundarna har blivit - ultraljudade!

Det är nämligen så att vår hjärtspecialist Anna Tidholm på jobbet vill ha FRISKA hjärtan till sin studie som hon nu håller på med! Klart att vi ställer upp tyckte jag. Både Dyrka och Zitra uppförde sig som det anstår två staffe damer, lätt motvilligt =). De var så snälla och låg på bordet, på sidan med kopplat EKG och an liten prob mot hjärtat. Båda två med konstaterat friska hjärtan nu för tiden!

Nu i veckan fick Zitra kennelhosta, stackaren och går omkring och hostar och rosslar så fort hon blir lite glad. Det började i tisdags då väcktes vi vid 06:00 av en spyende hund. Sedan fortsatte slemmet att vilja komma upp ungefär vart tionde minut så det var bara att gå upp. Lill-pärlan fick feber och fortsatte att spy, så det blev en tripp till jobbet, ja jag är en hönsmamma! Vissa fördelar finns det ju med att jobba som djursjukvårdare =). In i en bur på isoleringsavdelningen, kanyl i benet (tapper soldat sa inget alls) på med droppet och ve och fasa en KRAGE. Allt detta men lilla ängeln tog det hela med ro hon satt där och väntade och väntade tillslut med dyster uppsyn och små kräk högar runt om hela sig.
Hon kräktes i 15 timmar, stackarn! Kennelhosta vilket skräp!

Nu ska lugnet råda så att lillan kryar på sig. Idag kördes lite hjärngympa i form av letande efter toarullar fyllda med gotte.
Ja det är första gången som jag lägger upp en video länk så håll tillgodo!
http://www.youtube.com/watch?v=R7URBdggodA

Hoppas det funkar.
Tog även några härliga närbilder idag:Håll tummarna för Zitra tills vi hörs igen!


RSS 2.0