Buick Bliss kullen är här!!

Äntligen så har de anlänt! 
Vid två tiden på dagen igår så började Alva att föda sina bebisar. En kanon förlossning följde med mycket bra värkarbete. När första tiken kommit ut så önskade jag att den snart skulle få sällskap då Alva tvättade och tvättade och tvättade den lilla damen. Alva ville sköta allt själv och det fick hon för hon var så duktig. Känner mig väldigt bortskämd med en sån härlig valpning och dessutom mitt på blanka dagen <3.
Bara jag med min kaffekopp och naturens under! 
Alla mår utmärkt det dias så det sätts i halsen. Alva vill inte lämna lådan ens för att gå och kissa så det är bara att lyfta ut henne och sen är det snabbt in igen, hon är försiktig när hon bökar runt och tycker det är läbbigt att lägga sig ner. 
 
Det är med stolthet som jag presenterar StopnStares Buick Bliss kull:
 
Tik 1:
 
 
Tik 2:
 
 
Hane 1:
 
 
Hane 2:
 
 
 
Alva hälsar!!
 
 
Det var allt för den här gången!
 
 
 
 
 

Söndagsmys

I söndags kom min kära syster över till fastlandet från Gotland! Syster är höggravid och varje tillfälle att ses är guld =). Så alla hundarna packades in i bilen för en tripp hem till garaget hos pappa. Det är nämligen så att det är där vi tillbringar den mesta av tiden när vi möts allihopa. Biltokiga som vi är, vissa mer och andra mindre ;). 
 
Innan dess så tog vi en lunkande långsam promenad vid Stora Skuggans 4H gård med pauser under träden.
Det här med att ställa upp på bild alla samtidigt gick ju så där. Att försöka få till någon form av bra bild slutade mest i skratt åt alla fula miner och poser från inblandade hundar. 
 
 
 
 
Ja man får nöja sig med vad man får ibland.
 
Hemma hos pappsen mös Lillebror med damerna, honom kan man alltid lita på när det gäller lite kel.
 
 
Tre skönheter på en och samma bild =)
 
 
Systeryster med sin fina mage och sex veckor kvar av sin graviditet. Alva med sin goa mage med 8 dagar kvar.
Dyrka verkar avundsjuk och försöker nästla sig in. Puss tricket brukar funka.
 
 
Zitra posar i skuggan, söta lilla vilddjur.
 
 
Innan det var dags för biltvätt så fick Dyrka leka en stund med det bästa hon vet, vatten!!
Så länge det kommer från en slang och inte ligger på backen för det är tydligen två helt skillda saker meddelar hon. Ligger det på backen är det oerhört äckligt! 
 
Mysiga söndag avslutade min helg perfekt!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Alva har anlänt till kenneln!

Söta Alva har nu flyttat in hos kennel stopnstare inför valpningen. Goaste damen har blivit en tjockis =). Mina power walks har blivit mycket lugnare kan jag säga. Damen hänger gärna med ut på längre promenader än så länge men det går lugnt till. Maten går ner med god aptit även om torrisar inte längre duger ;). Sitter och jämför bilder på "magen" mellan Dyrka som är Alvas mamma och Alva. Det ser ut som att Dyrkisen var tjockare men så hade hon ju 8st valpar i sin mage <3. Ska bli jätte spännande att se hur många som Alvisen bär på. Ska ta henne på ett extra ultraljud för att få kika in lite och försöka uppskatta hur många som finns där inne. Ska också plocka ner stetoskopet från hyllan så att man kan få lyssna lite på snuttisarna <3. 
.
Alva 13 dagar innan beräknad födsel:
 
 
 
Dyrka 17 dagar innan beräknad födsel:
 
 
 
Lite godis som gärna ska ätas tillsammans i sängen annars är det ju inte lika mysigt tydligen, stackars sängen som börjar ge upp ha ha ha.
 
 
Full rulle i skogen och på ängen.
 
Alva
 
 
Dyrka
 
 
Zitra i blåbärsriset:
 
 
Alva, Zitra och Dyrka
 
 
 
Kul med nya kameran, Zitra blev en Bullterrier helt plötsligt ;)
 
 
Snart dags för lite valplådebyggande också =). Det blir lite ändringar sen den senaste valplådan som jag var väldigt nöjd men men behöver göra det lite lättare att städa och flytta runt den så lite hjul kommer på den här gången. IKEA ska också får sig ett besök för inhandlande av små handdukar som är perfekt att ha till födseln. Hoppas att allt fortsätter flyta på bra och att damen fortsätter att vara vid gott mod <3.
Hej då!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0