Flugan!

Ja efter mycket väntande på att rätt katt skulle trilla ner i mitt knä så gjorde hon ju äntligen det!
Mormor har ju alltid velat ha en katt men käre morfar är ju lite allergisk. Vad passar då inte bättre än en nakenkatt? Så allergi fritt som det bara kan bli, i kattväg iaf =)

Ett besök hos uppfödaren så visste jag att denna stjärna skulle passa perfekt hos de glada pensionärerna. Massa mys och bus i en urgullig förpackning! Jag vet att det är långt ifrån alla som gillar dessa pärlor till katter men dom har helt enkelt inte träffat någon så är det med det! Flugan kommer från Ryssland men som ni förstår så var det kallt utan päls så hon flyttade snabbt till Sverige =). Att hon sedan skulle leva gott på sofflocket och äta praliner hos pensionärerna var det ju inte tänkt från början.
Hon är mamma till två kullar varav en av dessa små pärlor bor hos en av mina bästa vänner och går under namnet Kiwi. Henne blir man så förälskad i när man ser att man knappt vet vad man heter.
Pga osämja i flocken, Hon har ju problem med språket då ingen förstår henne jue =) så penisonerades hon tidigt och lika barn leka bäst så nu är alla pensinärer tillsammans och äter praliner.

Här kommer lite fotobevis från pensionärernas glada liv!

Mormor försöker bjuda på bullar.HUä....men fy....jag sätter ju i halsen


Ingen fara.....bara en damtuss vänta så ska jag gömma den....


Så nu har jag gömt den.....ingen vet var.............


Vad gör vi nu då?


Kanske skulle tagit en bulle iaf................tycker den här smakar lite plastigt...


Shit nu har jag skit på händerna igen.......


Jo jag undrar......ursäkta men var är handfatet?


Nähe allt ska man göra själv......Nu får ni gå hem nu e jag trött på det här.....


Ses snart i gen Flugis!

RSS 2.0