Staffeträffar i augusti

Aloha!
Jag har som vanligt lyckats hitta ett litet snorvirus som vägrar checka ut. De väggar jag har kvar att klättra på hemma är få och filmerna som jag inte sett tycker jag synd om.
Ikväll börjar jag dock att jobba igen och i väntan på det så har jag bakat cocostoppar spetsade med rom, kanske gör det jobbet extra kul?
Försökte ta en bild men kameran har strejkat.
Saknar mina vänner känns som om det var en evighet sedan jag såg någon. När Cilla skickade sms och kollade om jag skulle komma till hundträningen igår skrek jag ut min ilska över nejden, hade gärna kommit och hoppas ni hade det askalas! Två staffeträffar har förgyllt min tillvaro i augusti. Nu börjar snart Björne på valpkurs med Zitra, buggen drar igång igen nästa vecka och jag börjar min utbildning till hundinstruktör alldeles snart!! Mycket i sept.

I helgen blir det troligtvis svampplock med några jobbarkompisar så jag hoppas mr snor håller sig borta och att vädret är dugligt. Vad har man på sig när man plockar svamp? Jag har gummistövlar men de är så himla stora?! Mjukisbrallor? Jag kommer se ut som ett miffo, man kan ju hoppas jag hittar någon svamp iaf.
Sedan blir det svampsås och kantarellmackor för hela slanten. Fnular på om båda hundarna ska med, måste kolla hur länge vi ska gå om lillprållan orkar det.

Zitra får mig att skratta nästan varje dag, hon är för härlig. Ni vet ragdollkatterna ska man ju kunna göra lite vad man vill med och de ska bara "hänga" i ens famn, så är Zitra, som en gummihund. Man kan snurra henne, knuffa till henne och hon gör saltomortaler, (stavning?) sedan hugger hon som en piraja efter ALLT inte bara händerna om man busar utan rätt i ryggen eller låret nafsar hon. Man kan inte annat än att skratta när hon blir sådär galen.

Stora skuggan is the place to be, underbara områdena att knata i och ett über mysigt fik.
Klart för start!Lite staffe LOVE


Jag vill gå HITÅT......snälla


Zitra med sin syrra Nova, hoppla pålle HOPPPLA


Zitra i valphögen! Zitra, Vanilla och Pixie


Zitra blev helt kär i sin plastbrorsa (samma mamma) Diesel en stilig herre.


Det är inte bara jag som låter min hund sitta så här: här är Johan med sin söta tik Alva.


Två betande kor, Zitra och DieselEn underbar bild på en trött Vanilla.


När vi kom var det dags för mina hundars i-landsproblem. Då jag hade inhandlat en massa nya leksaker skulle det väljas förste man till itu-slitning


Än idag samlar jag ludd!Puss och Kram på er alla, hoppas vi ses snart!

Kommentarer
Postat av: Joddricks

Har ni soooool hoss er?! ;) Såå fuskigt!! Ser ut att hafft en god dag...krama hundarna från mej...

KRAM Laila

ps.a-kull sidan har blivit ändrad på min sida ;) ds.

2009-09-05 @ 11:50:06
URL: http://www.Joddricks.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0