Alva har anlänt till kenneln!

Söta Alva har nu flyttat in hos kennel stopnstare inför valpningen. Goaste damen har blivit en tjockis =). Mina power walks har blivit mycket lugnare kan jag säga. Damen hänger gärna med ut på längre promenader än så länge men det går lugnt till. Maten går ner med god aptit även om torrisar inte längre duger ;). Sitter och jämför bilder på "magen" mellan Dyrka som är Alvas mamma och Alva. Det ser ut som att Dyrkisen var tjockare men så hade hon ju 8st valpar i sin mage <3. Ska bli jätte spännande att se hur många som Alvisen bär på. Ska ta henne på ett extra ultraljud för att få kika in lite och försöka uppskatta hur många som finns där inne. Ska också plocka ner stetoskopet från hyllan så att man kan få lyssna lite på snuttisarna <3. 
.
Alva 13 dagar innan beräknad födsel:
 
 
 
Dyrka 17 dagar innan beräknad födsel:
 
 
 
Lite godis som gärna ska ätas tillsammans i sängen annars är det ju inte lika mysigt tydligen, stackars sängen som börjar ge upp ha ha ha.
 
 
Full rulle i skogen och på ängen.
 
Alva
 
 
Dyrka
 
 
Zitra i blåbärsriset:
 
 
Alva, Zitra och Dyrka
 
 
 
Kul med nya kameran, Zitra blev en Bullterrier helt plötsligt ;)
 
 
Snart dags för lite valplådebyggande också =). Det blir lite ändringar sen den senaste valplådan som jag var väldigt nöjd men men behöver göra det lite lättare att städa och flytta runt den så lite hjul kommer på den här gången. IKEA ska också får sig ett besök för inhandlande av små handdukar som är perfekt att ha till födseln. Hoppas att allt fortsätter flyta på bra och att damen fortsätter att vara vid gott mod <3.
Hej då!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0