My Dog!!

Ja i januari åkte tjejgänget ner till Göteborg en stormig kväll efter jobbet. Mycket nöje i den bilen med de bästa av vänner =). Vi körde in i Göteborg miss i nassen och körde nog fel överallt men vad gör det? Det var kul i alla fall.
Hittade tillslut till vårt mysiga vandrarhem och slocknade som små ljus. Vissa av oss frös lite under natten och vi undrade lite över kvalitén på fodret i fönstret tills vi upptäckte att fönstret visst var öppet =). Vad säger man?
.
Morgonen var tidig och vi körde omkring i ett snöigt och blaskigt Göteborg. Jag som hade valp och skulle in först fick tillslut småspringa före de andra i modden för att hinna i tid till ringen. Väl där hittade jag massa goa människor med idel glada miner. Hur kan man inte gilla utställning då? Den dagen hamnade vi på andra plats mot valptiken som blev bir valp så det var väl inte illa pinkat. Inget HP vilket ju var väl snålt tycker jag men så är det, inga sura miner här inte =). Alva fick stå ut med 9 timmar på utställningen den dagen. Lilla prinsessan vilade i buren med jämna mellanrum och fick pinka på spån för första gången på utställningen. Mycket konstigt och det krävdes viss övertalning för damen =) men tillslut gick det. På den här utställningen fick man nämligen inte gå ut utan de hade rasthagar med spån som hundarna fick gå i.
.
När vi väl kom hem öppnade vi lite skumpa och sedan gick vi ut och åt lite god mat på Beefeater. Mums vad god maten var där! Alla hundarna var trötta och somnade gött på rummet den kvällen kan jag säga. Alva hade dock fullt sjå innan att försöka få igång den icke leksugna mopsen och den 9 åriga tjuriga toypudeln, tyvärr gick hon bet. Men fantastiskt kul att se henne försöka hitta på knappen på de andra hundarna =).
.
Dag två var vi ute i lite god tid i alla fall och vi slutade som trea den dagen. Alva var härligt övertrött och tyckte att Göteborg fick räcka nu. Mycket tramsande i ringen och mera skutt än att gå fint men vem kan annat än att le?
Note to self: behöver fixa visitkort att ge till folk! Nu blev det mobilnummer istället så det ska vi knåpa på.
Någon som vet en bra sida?
Denna dag blev 8 timmar lång på utställningen, man skulle kunna fråga sig vad vi gör egentligen? Jadu vi pratar och pratar och pratar med allt och alla. Finns ju så mycket goa männsikor som inte har något emot att tjöta lite som dom säger =D. Det vänds och vrids på prylar i alla stånden och en hel del mat och fika hinns också med. För att inte tala om att man vill se "sin" ras i ringen och gärna de andras raser också om man bara kan =). Synd att vi inte visste när vi bokade att Ceasar skulle komma på lördagen men världsordningen är återställd och biljetter bokade till Hovet istället =).
.
Resan hem gick direkt efter utställningen. Trötta höll vi modet uppe hela vägen hem med härliga skratt, jag gör om den resan vilken dag som helst i veckan!
Här kommer lite bilder.
Stå fint nu!
Dags att gå fint!
Full fart framåt!!!
Fin kontakt första dagen.
Glad skit!
Var är på knappen? Dumma mops som försöker rymma hela tiden!
Middag på Beefeater.
Fina Alva, står fint.
När är vi klara egentligen blicken, Gullan <3
Tack till Caroline H Palm som fotat gärnet åt oss. Fina fina bilder!!!

Kommentarer
Postat av: Sandra-pandra

Åhh vad fint du skrivit och vad fint du visade Alva! Ni hade verkligen en kanonbra resa. Stor kram!

2011-02-05 @ 17:33:00
URL: http://www.cypriotiskherdehund.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0