Onsdagsträning

Onsdagsträning på brukshundsklubben med goa vänner är ett kärt inslag i våran vecka. Förra onsdagen hade vi lite utav en sommaravslutning, hoppas dock att vi plockar upp där vi slutade i höst igen!
Vi brukar hålla till på Väsby brukshundsklubb, de har en bra promenad stig och en fin agility bana samt flera apellplaner. Närheten till Donken under kvällens senare timmar spelar nog oxå in, hi hi hi.
Det här var andra gången som Zitra fick följa med och hon upphör aldrig att förvåna, vad duktig hon var!
Vi har lekt lite agility och övar linförighet, inkallning och kontakt.
Dyrka tränas i agility, lydnad och dragweight. Den här gången hade vi för första gången då jag varit med lite lite värme och en gnutta sol på oss, det är ju trevligt som omväxling. Har hört någonstans att det är sommar men, det kan inte ha nått fram till solen.
 
Vi värmde upp med lätt agility och en promenad med väskan på


Här ser vi Linn med Penny i slalombacken.Läggande under gång utförs av Diana med Tyra.Det är skittråkigt att vänta!!!Det fikades och fikades och fikades jue!
vänster till höger Linn/Sandra/Diana med alla fyrbenta.Efter ös i agilitybanan var det ett muskelpass med vikter som gällde.Avslut med lek med stOOr favoriten boomerbollen.Zitra på banan i lina sökandes godis efter hårt kontaktträningspass!                                                  Kram Kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0