Midsommarfirande!!

Detta års midsommarfirande firades med fest i två dagar på en väns landställe. Vi fick ha med oss båda våra hundar och det uppskattades ofantligt av både två- och fyrbenta. Lillesyrran och hennes kille föjde oxå med sedan var det inte så många fler som vi kände.
Allt som allt var där 35 pers som festade som aldrig förr. I rum-phan bar  serverades det sprit för en billig penning och grillen gick het över helgen. Vill inte veta hur mycket mina hundar har tiggt till sig =)
Fredriks föräldrars landställe var enormt med vanliga mått mätt, en "trädgård" på 74 hektar där hundarna röjde fram som de behagade.
Villan var ett mindre slott och stockholmsskärgård låg vid våra fötter. Vädret däremot spelade oss ständiga spratt. Whiplash misstanken blev stor då det skiftade ca var 20 minut. Synd att det inte var strålande sol då man hade kunnat sola och bada lite, något som inte blivt av ännu denna "fagra" sommar.
Kameran fick givetvis följa med!

Det vankades lekar när spriten börjat ta ut sin rätt.Partytälten blev ett måste denna helg!Hundarna ställde upp i volleyboll-turneringenDet klagades lite på viss lathetDyrka som HATAR bryggor syntes träna lite på egen hand kanske lätt förfriskad?Helt plötsligt stod även lättare bad med på listan??? (Dyrka badar INTE)Här är festens mittpunkt mannen som bjöd in alla galna människor, Tack Fredrik!Zitra raggarJa vart annars än under grillen letar man mat?Hoppas ni hade lika kul som vi!!


Kommentarer
Postat av: carro

Ser ju ut som om ni haft det hur skönt som helst! Kan tro att hundarna varit i himmelriket!! haha.. de kanske får smaka på Boris bantningsfoder efter den där helgen! sKRAAAAAAAAAAM vännen.. snart åker vi!!

/ Carro & Borresnorre

2009-06-24 @ 11:35:25
URL: http://www.raggorgeous.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0